Δημοσίευση άρθρου στο site www.voreini.gr Εκτύπωση E-mail


Στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως και 8 Φεβρουαρίου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρo Athens Metropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συμμετείχε η εταιρία HASKOS-Χάσκoς &ΣΙΑ Ο.Ε.

 

Πάνω από 630 ευμέγεθες επιχειρήσεις Βιομηχανίες, Οργανισμούς Προώθησης Προϊόντων, Επιμελητήρια ανά την Ελλάδα και Πρεσβείες ξένων κρατών έδωσαν το παρών στην καθιερωμένη Έκθεση, ενώ περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες και άμεσα ενδιαφερόμενοι  (χονδρεμπόριο, λιανεμπόριο, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, food & beverage managers, ιδιοκτήτες μαζικής εστίασης και κέντρων αναψυχής, προμηθευτές δημοσίου, τροφοδοσίες πλοίων αεροσκαφών) τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο Η εταιρία HASKOS – ΧΑΣΚΟΣ Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων & ποτών από το 2000. Κύριο αντικείμενό της είναι η αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων Vergnano στην Ελλάδα, Κύπρο καθώς και στις χώρες των Βαλκανίων.

 

Παράλληλα η εταιρία, έχοντας αποκτήσει αποκλειστικές συνεργασίες με πολύ γνωστές εταιρίες του εξωτερικού, εμπορεύεται καφέ espresso, φίλτρου, ελληνικό, στιγμιαίο, σοκολάτα ρόφημα, τσάι, σοκολατάκια, μπισκότα, ζάχαρη, σιρόπια με γεύσεις, γρανίτες καθώς και επαγγελματικό εξοπλισμό όπως μηχανές & μύλους και υλικό προώθησης για καφετέριες, bar, εστιατόρια, ξενοδοχεία καθώς επίσης για super markets, πάντα αξιόπιστα και υπεύθυνα. Με αφοσίωση και σεβασμό στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει, η εταιρία HASKOS κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη των συνεργατών της χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές. Η εταιρία κατέχει σήμερα μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς και είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 

Μεγάλη σημασία αποτελεί για την εταιρία  η συνεχής υποστήριξη του πελάτη και μετά την πώληση (after sales service) και για το λόγο αυτό έχει συσταθεί τμήμα το οποίο σαν κύριο στόχο του έχει τη διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες, την ενημέρωση τους για νέα προϊόντα ή νέες προσφορές μέσω των εκπαιδευμένων συνεργατών μας (πωλητές & αντιπρόσωποι), καθώς και τμήμα τεχνικού ελέγχου.

 

Στόχοι της εταιρίας, για το άμεσο μέλλον, είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων και των αντιπροσώπων μας, η εισαγωγή των προϊόντων στο λιανικό εμπόριο, οι εξαγωγικές δραστηριότητες στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων και η εισαγωγή στην ελληνική αγορά νέων ποιοτικών προϊόντων όπως η σειρά Vergnano 1882.

 

   

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >