2015
Η εταιρία Caffe’ Luigi Ltd στην Διεθνή Έκθεση Host, Μιλάνο. Εκτύπωση E-mail

Η εταιρία Caffe’ Luigi Ltd. συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 39η Διεθνή Έκθεση Host στο Μιλάνο της Ιταλίας. Στην Διεθνή Έκθεση Εξοπλισμού, Καφέ & Τροφίμων Host συμμετείχαν 1900 εταιρίες από 162 χώρες. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή, 23 έως και την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 στον εκθεσιακό χώρο Fieramilano.

H εταιρία μας, Caffe’ Luigi Ltd., είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα 3 blend espresso (Dolce, Ricco, Intenso), την νέα συσκευασία Espresso Decaffeinato 100% Arabica 1kg, τις τρεις νέες συσκευασίες Espresso Macinato, Espresso in Grani και Espresso Decaffeinato σε μεταλλικά κουτάκια 250g, καθώς επίσης και την ανανεωμένη σειρά διαφημιστικού υλικού.

horeca-2015-001.jpg  horeca-2015-002.jpg

 
Η εταιρία CAFFE’ LUIGI Μ.Ε.Π.Ε. στη 39η Διεθνή Έκθεση HOST Fiera Mila Εκτύπωση E-mail

_host_fiera_milano.jpgΜε ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε πως η εταιρία Caffe’ Luigi Ltd. θα συμμετάσχει στην 39η Διεθνή Έκθεση Host στο Μιλάνο της Ιταλίας.


Στη Διεθνή Έκθεση Εξοπλισμού, Καφέ & Τροφίμων Host θα συμμετάσχουν 1900 εταιρίες από 162 χώρες.

 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή, 23 έως την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 στον εκθεσιακό χώρο Fieramilano.

 

H εταιρία μας, Caffe’ Luigi Ltd., θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις 3 ποικιλίες espresso (Dolce, Ricco, Intenso), την νέα συσκευασία Espresso Decaffeinato 100% Arabica 1kg, τις τρεις νέες συσκευασίες Espresso Macinato, Espresso in Grani και Espresso Decaffeinato σε κουτάκια 250g, καθώς επίσης και το σύνολο του διαφημιστικού μας υλικού (νέα χάρτινα ποτήρια 4, 8, 14oz, νέα σειρά θήκες για χαρτοπετσέτες και ζάχαρη, νέα φωτεινή επιγραφή κτλ). Περαιτέρω, θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα Oscar’s - A family tradition και πιο συγκεκριμένα σοκολάτες (Maya, Instant Cioccolata, ChocoBoom), ροφήματα (Freezino, Biscottino), σιρόπια και γρανίτες.

 

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στο PAV 22 – B72

 
Η εταιρία CAFFE’ LUIGI Μ.Ε.Π.Ε. στη 2η FOOD EXPO Εκτύπωση E-mail

2h-food-expo-2015.pngΗ εταιρία Caffe’ Luigi Μ.Ε.Π.Ε. θα βρίσκεται στη 2η FOOD EXPO, 14 - 16 Μαρτίου 2015 στο METROPOLITAN EXPO.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στο HALL 4, Περίπτερο Β03

Food Expo 2015
 
Η εταιρία CAFFE’ LUIGI Μ.Ε.Π.Ε. στην Artoza 2015 Εκτύπωση E-mail

artoza 2015 Η εταιρία Caffe' Luigi Ltd. συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση Artoza 2015 - 14η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής - στο Metropolitan Expo, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από 27/2 έως 2/3/2015. Με το εντυπωσιακό Espresso Bar μας κερνάμε Supremo Espresso Milanese... Ευχαριστούμε την εταιρία Timiplast για την ευγενική φιλοξενία.

Artoza 2015

 
Η εταιρία CAFFE’ LUIGI Μ.Ε.Π.Ε. στη HORECA Εκτύπωση E-mail

10h-horeca-2015.pngΗ εταιρία Caffe’ Luigi Μ.Ε.Π.Ε. θα βρίσκεται στη HORECA, 6 - 9 Φεβρουαρίου 2015 στο METROPOLITAN EXPO.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στο HALL 1, Περίπτερο A32

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου HoReCa 2015, στο Metropolitan Expo. Η εταιρία Caffe' Luigi Ltd. συμμετείχε με ένα Ιταλικό Espresso Bar και προσέφερε τον εξαιρετικό Supremo Espresso Milanese. Μεγάλη εντύπωση και θετικά σχόλια απέσπασαν τα κρύα ροφήματα της εταιρίας Freezino, Biscottino, Granissimo - γρανίτα και Instant Cioccolata - σοκολάτα.

horeca-2015-001.jpg  horeca-2015-002.jpg  horeca-2015-003.jpg

 
Ετήσια Συνάντηση Εκτύπωση E-mail

Την Δευτέρα, 19/1/2015, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας σε εορταστικό κλίμα.

Ακολούθησε η ομιλία του Γενικού Διευθυντή ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της εταιρίας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθόλη την διάρκεια της χρονιάς και για τα εξαιρετικά αποτελέσματα. "Το 2014 ήταν μια χρονιά σταθμός. Αποδείξαμε, στους εαυτούς μας πρώτα απ' όλα, ότι είμαστε για τα δύσκολα, και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, θέτοντας στόχους και ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε" είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε "είμαστε πιο οργανωμένοι και δυνατοί από ποτέ, στηριζόμαστε στα δικά μας πόδια, στις δικές μας δυνάμεις, και όλοι μας, η ομάδα μας, καθάρισε, και είναι η καλύτερη από την ίδρυσή μας!"
Κλείνοντας έθεσε τις προτεραιότητες και τους στόχους της νέας χρονιάς: "Προτεραιότητά μας το marketing, η ενεργοποίηση των social media και των site μας, η συμμετοχή μας σε επτά εκθέσεις, τουλάχιστον μια διεθνή, μια νέα πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια και η ενεργοποίηση της Ακαδημίας μας "Caffe' Luigi Academy". Στόχοι μας το ρεκόρ πωλήσεων, με την επιθετική πολιτική μας και τους άριστους συνεργάτες μας, η εδραίωση μας στην Αττική, η επέκτασή μας σε όλη την Ελληνική επικράτεια και η διεθνής μας παρουσία σε 10 χώρες."
Για την ιστορία, το φλουρί κέρδισε η Δικηγόρος της εταιρίας μας Θωμαή Γρηγορίου, και το δώρο - ένα ταξίδι στο εργοστάσιο μας στο Μιλάνο της Ιταλίας στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Expo Milano 2015. Ακολούθησε δείπνο σε πελάτη της εταιρίας μας.