2000-2012
2012 Εκτύπωση E-mail
28/11 Νέα σειρά φλιτζανιών Caffe' Luigi espresso, cappuccino και διπλό cappuccino ή σοκολάτας σε σχήμα "τουλίπας".

8/11 Η πιο ωραία φωτεινή επιγραφή εξωτερικού χώρου. Εντυπωσιακή και μεγάλη, με διάμετρο 60cm.

12/9 Τα αυτοκίνητά μας ανασχεδιάστηκαν και μεταμορφώθηκαν.

23/8 Και μόλις παραλάβαμε τα sticks 5g άσπρης και καστανής ζάχαρης.

27/7 Νέα μαύρα καλοκαιρινά Caffe' Luigi t-shirts.

17/7 Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και τα Freddo Espresso και Freddo Cappuccino ποτήρια μας είναι έτοιμα.

2/7 Το ανανεωμένο μας φυλλάδιο Caffe' Luigi είναι έτοιμο. Περιλαμβάνει μια σύντομη ιστορία της εταιρίας μας, την κλασική σειρά Supremo Espresso Milanese και φωτογραφίες από το διαφημιστικό μας υλικό.

14/6 Στις 14/6/2012 κατοχυρώσαμε το εμπορικό σήμα Caffe' Luigi dal 1901.

11/6 Με το νέο μας λογότυπο Caffe' Luigi dal 1901 ξεκινήσαμε τον πλήρη ανασχεδιασμό και την νέα εταιρική μας ταυτότητα. Το νέο μας σήμα είναι μοναδικό και θα μας οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

8/6 Κατοχυρώσαμε τα caffeluigi.it .com .eu .net .gr με την σύμφωνη γνώμη της Ιταλικής εταιρίας.

10-12/5  Αντιπροσωπεία της εταιρίας μας επισκέφθηκε την Διεθνή έκθεση Cibu στο Μιλάνο από τις 10 έως τις 12/5/2012. Παρακολουθήσαμε τις εξελίξεις στον espresso και είχαμε συναντήσεις με μεγάλες Ιταλικές εταιρίες.

12/4 Τον Απρίλιο του 2012 και μετά από 12 χρόνια επιτυχιών μας, σημαντικής παρουσίας μας σε Ελλάδα και Κύπρο, συνεχής αύξησης των πωλήσεων μας, συμμετοχής μας σε δέκα εκθέσεις και άλλες πολλές κοινές προσπάθειες, έληξε αιφνιδίως με πρωτοβουλία της τέως αποκλειστικής συνεργάτιδας μας εταιρίας Caffe' Vergnano - Casa del Caffe' Vergnano SpA η μεταξύ μας αποκλειστική συνεργασία (Exclusive Distribution Agreement), αφήνοντας σε εκκρεμότητα πληθώρα υποθέσεων και ζητημάτων ανακυπτόντων τόσο λόγω της πολυετούς στενής συνεργασίας όσο και λόγω της αιφνίδιας και μονομερούς διακοπής αυτής. Για την νόμιμη και δίκαιη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων αυτών έχουμε ήδη στραφεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη και πλέον έχουν επιληφθεί του ζητήματος τα αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

3/2-7/2 Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαμε στην έκθεση θεσμό HoReCa στο Metropolitan Expo από τις 3/2 έως 7/2/2012. Εντυπωσιακή εμφάνιση για τον Caffe' Vergnano με την οποία επιβεβαιώσαμε την ηγετική μας θέση στον χώρο του καφέ και την καθολική αποδοχή από τον κόσμο μετά από 12 χρόνια συστηματικής δουλειάς και παρουσίας. Η δυναμική της εταιρίας Haskos είναι ίσως η μεγαλύτερη στον χώρο του espresso και αυτό θα αποδειχθεί τα επόμενα χρόνια. Στόχος μας η πρώτη τριάδα του χώρου.
 
Εγκαίνια Καφεκοπτείου 15-04-11 Εκτύπωση E-mail

Στις 15 Απριλίου και ώρα 7 το απόγευμα πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του πρώτου μας καφεκοπτείου, αλλά και των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων μας.

 

Στα εγκαίνια, μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί πελάτες αλλά και φίλοι. Ήταν μια υπέροχη βραδυά με φαγητό, ποτό, και βεβαίως απεριόριστο καφέ. Τα στελέχη της εταίρειας μας υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και διασκέδασαν μαζί τους.

 
Ετήσια Συνάντηση της Εταιρείας μας Εκτύπωση E-mail

Στις 15/02/2011 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των στελεχών της εταιρίας μας με σκοπό την συζήτηση ως προς την πορεία της εταιρίας μας, τους στόχους της νέας χρονιάς αλλά και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση του καλύτερου υπαλλήλου για το 2011. Το βραβείο κέρδισε ο Κούτρας Δημήτρης, ο οποίος είναι υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος. Τέλος, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας μας, κ. Παναγιώτης Χάσκος, ξεκίνησε την συζήτηση κάνοντας μια ανασκόπηση της δύσκολης χρονιάς που πέρασε και στην συνέχεια συζητήσαμε για τους νέους στόχους της εταιρείας μας.
 
24η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων Ποτών Τεχνολογίας Εκτύπωση E-mail
24η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων  Ποτών Τεχνολογίας


Στην 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως και 14 Φεβρουαρίου 2011 στο Εκθεσιακό Κέντρo Athens Metropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συμμετείχε η εταιρία HASKOS-Χάσκoς Π. & ΣΙΑ Ο.Ε.

 

Πάνω από 630 ευμέγεθες επιχειρήσεις Βιομηχανίες, Οργανισμούς Προώθησης Προϊόντων, Επιμελητήρια ανά την Ελλάδα και Πρεσβείες ξένων κρατών έδωσαν το παρών στην καθιερωμένη Έκθεση, ενώ περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες και άμεσα ενδιαφερόμενοι  (χονδρεμπόριο, λιανεμπόριο, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, food & beverage managers, ιδιοκτήτες μαζικής εστίασης και κέντρων αναψυχής, προμηθευτές δημοσίου, τροφοδοσίες πλοίων αεροσκαφών) τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο. Η εταιρία HASKOS – ΧΑΣΚΟΣ Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων & ποτών από το 2000. Κύριο αντικείμενό της είναι η αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων Vergnano στην Ελλάδα, Κύπρο καθώς και στις χώρες των Βαλκανίων. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καφεκοπτείο Εκτύπωση E-mail

 
Η εταιρεία HASKOS μετά απο 10 χρόνια στο χονδρικό εμπόριο υποδέχεται το 2011 με την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος λιανικής.

Φρεσκοκομμένος καφές, γευστικές σοκολάτες, αρωματικά τσάι, μηχανές espresso και πολλά άλλα προϊόντα για το σπίτι και το γραφείο σε τιμές χονδρικής.

 

 

 

 


Διαβάστε περισσότερα...
 
Έντυπη διαφήμιση Εκτύπωση E-mail


Στο τεύχος Φεβρουαρίου
& Μαρτίου της εφημερίδας ΒΟΡΕΙΝΗ με αρ. φύλλου 17 & 18, καταχωρήθηκε ολοσέλιδη διαφήμιση της εταιρίας μας. Η καταχώρηση αυτή είχε σαν σκοπό την παρουσίαση της εταιρία μας στους αναγνώστες της εφημερίδας ώστε να γνωρίσουν τα προϊόντα μας.

                                                                                                           Για να δείτε τη καταχώριση πατήστε εδώ

 
Δημοσίευση άρθρου στο site www.voreini.gr Εκτύπωση E-mail


Στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως και 8 Φεβρουαρίου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρo Athens Metropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συμμετείχε η εταιρία HASKOS-Χάσκoς &ΣΙΑ Ο.Ε.

 

Πάνω από 630 ευμέγεθες επιχειρήσεις Βιομηχανίες, Οργανισμούς Προώθησης Προϊόντων, Επιμελητήρια ανά την Ελλάδα και Πρεσβείες ξένων κρατών έδωσαν το παρών στην καθιερωμένη Έκθεση, ενώ περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες και άμεσα ενδιαφερόμενοι  (χονδρεμπόριο, λιανεμπόριο, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, food & beverage managers, ιδιοκτήτες μαζικής εστίασης και κέντρων αναψυχής, προμηθευτές δημοσίου, τροφοδοσίες πλοίων αεροσκαφών) τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο Η εταιρία HASKOS – ΧΑΣΚΟΣ Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων & ποτών από το 2000. Κύριο αντικείμενό της είναι η αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων Vergnano στην Ελλάδα, Κύπρο καθώς και στις χώρες των Βαλκανίων.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
23η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων Ποτών Τεχνολογίας Εκτύπωση E-mail

  Image

Η εταιρία HASKOS έλαβε μέρος στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Ποτών Τεχνολογίας που έγινε στις 5-8/02/2010 στο Εκθεσιακό Κέντρo Athens Metropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" με αριθμό περιπτέρου 135 - 142. Το Σάββατο 06/02/2010 μετά το πέρας της έκθεσης έγινε πάρτυ στο χώρο του περιπτέρου μας με φαγητό, ποτό και δυνατή μουσική. 

01 Έκθεση Τροφίμων &  Ποτών 2010
 02 Έκθεση - Τροφίμων & Ποτών 2010

 

 

 

 

03 Έκθεση - Τροφίμων & Ποτών 2010
 

 


 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 8 από 29